File de pește pâine cu sos Nacho
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întregul curs principal 30? Fileurile de pește pâine cu sos Nacho ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 190 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Încercați Fileuri De Pește Ușor De Pâine, Fileuri Simple De Pește Cu Pâine Fermă, și Pește calcan în sos de roșii (pește pane ) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți fileurile de pește conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, scufundați cu microunde conform instrucțiunilor de pe recipient.
Pentru a servi, lingura aproximativ 2 linguri se înmoaie peste fiecare file de pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.