File de pește cu crustă de susan cu sos de usturoi-ghimbir
File de pește cu crustă de susan cu sos de usturoi-ghimbir este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 282 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de soia, semințe de susan, semințe de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Fileuri de pește cu crustă de fulgi de porumb cu sos Tartar Dilled, Fileuri de pește sotate cu usturoi feliat și sos de unt, și Ton cu crustă de susan cu sos de morcov-ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mare. Când o picătură de apă sfârâie rapid la contactul cu uleiul, adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți rapid până când sunt aromate, dar doar ușor rumenite, 1 până la 2 minute.
Adăugați bulionul de pește, sosul de soia, sherry, zahărul și sosul de stridii și aduceți la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul. Reduceți focul la minim și fierbeți sosul, neacoperit, până când aromele s-au amestecat și sosul s-a redus ușor, aproximativ 15 minute.
Bateți 2 lingurițe de amidon de porumb cu apa rece pentru a amesteca. Când este neted, amestecați amestecul în sosul care fierbe, amestecând până se îngroașă, aproximativ 30 de secunde.
Scoateți tigaia de pe foc și păstrați-o caldă, acoperită, în timp ce pregătiți peștele.
Combinați albușurile și restul de 1 lingură de amidon de porumb într-un castron larg și puțin adânc și bateți pentru a amesteca.
Combinați semințele de susan alb-negru pe o farfurie. Înmuiați fiecare file de pește mai întâi în amestecul de albuș de ou pentru a acoperi ambele părți, apoi în semințele de susan pentru a acoperi complet, scuturând orice exces.
Așezați fiecare file pe măsură ce este acoperit pe o foaie de copt.
Preîncălziți cuptorul la cea mai mică setare.
Încălziți uleiul de ceașcă rămas într-o tigaie mare, grea, la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate din fileurile de pește sau câte se vor potrivi confortabil; nu aglomerați tigaia. Saut până se rumenesc ușor pe ambele părți, aproximativ 3 minute pe fiecare parte, în funcție de grosimea fileurilor. Reglați căldura după cum este necesar, astfel încât fileurile să se rumenească frumos, dar semințele să nu se ardă. Folosind o spatulă cu fante, transferați fileurile pe prosoape de hârtie pentru a le scurge, apoi pe un platou. Acoperiți ușor cu folie de aluminiu și păstrați cald în cuptor în timp ce sotati fileurile rămase.
Când toate fileurile sunt sotate, puneți sosul fierbinte peste ele și serviți imediat.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.