Fiesta Pita

Fiesta Pita
Dacă aveți aproximativ 15 minute pentru a petrece în bucătărie, Fiesta Pita ar putea fi un minunat lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 1 porție cu 263 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 1,66 USD pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos fierbinte, brânză feta, pâine pita și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Chipsuri De Pita Coapte-Chipsuri De Pita Condimentate Sănătoase, Fasole Fiesta, și Orez Fiesta.

Instrucțiuni

1
Încălziți pita într-un cuptor cu prăjitor de pâine până când este parfumat, 1 sau 2 minute; tăiați în jumătate și deschideți fiecare jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
Echipamente pe care le vei folosi
ToasterToaster
CuptorCuptor
2
Încălziți fasolea într-o cratiță mică la foc mediu până la fierbinte și amestecați în avocado. Împărțiți amestecul de fasole în jumătate și umpleți fiecare jumătate din pita cu jumătate din amestecul de fasole. Completați fiecare pita cu 1 lingură de brânză feta și adăugați câte un strop de sos fierbinte și o linguriță de coriandru proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Brânză FetaBrânză Feta
Sos FierbinteSos Fierbinte
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
FasoleFasole
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate8
Revista