Fierbinte Phyllo Burritos
Reteta fierbinte Phyllo Burritos este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o uimitoare vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 24 de porții cu 62 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fasole pinto, amestec de condimente taco, salsa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cel Mai Bun Sos Fierbinte Fudge, Supă caldă și acră, și Sos Fierbinte De Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați blaturile verzi din ceapă. Gatiti blaturile in apa clocotita pentru a acoperi 1 minut; scurgeți. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătire; scurgere.
Tăiați fiecare bucată pe lungime în 3 sau 4 benzi și dați deoparte.
Tăiați suficient de porții albe pentru a măsura 1/2 cană.
Procesați porția albă tocată, fasolea și următoarele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale; deoparte.
Așezați 1 foaie de fileu pe o tăietură mare și acoperiți cu spray de gătit pentru legume. Păstrați cearșafurile rămase acoperite cu un prosop ușor umed. Stivați încă 3 foi phyllo peste prima foaie, acoperind fiecare cu spray de gătit vegetal.
Tăiați stiva în jumătate pe lungime și tăiați fiecare jumătate transversal în treimi.
Lingură 1 lingură amestec de fasole lângă 1 margine lungă a fiecărei stive; rulați începând de la aceeași margine. Strângeți rulourile la 1 1/2 inci de la fiecare capăt și legați-le cu benzi de ceapă verde.
Așezați pe foi de copt ușor unse. Repetați procedura de 3 ori cu restul de stive de phyllo și amestec de fasole.
Coaceți la 400 timp de 10 până la 15 minute sau până la auriu; se răcește pe rafturile de sârmă.
Se servește cu salsa suplimentară.
Notă: pentru o umplere mai blândă, semințați jalepeo înainte de tocare.