Feta-Castravete Raita

Feta-Castravete Raita
Feta-castravete Raita ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 32 și costă 4 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 5 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Un amestec de castraveți, maioneză, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Burgeri de miel cu Raita feta-castravete, raita de castraveți | cum se face raita de castraveți / raita s, și castravete raita, cum se face castravete raita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic; adăugați castraveți. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Illahe Vineyards și Winery Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner
Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner
Arome de măr verde și castravete în stil Mexican (note de chili și tei) cu un gust de gem de păpădie, piatră umedă, floare de pere, kiwi și lucernă.Fermentația noastră în butoi de salcâm conferă senzația de gură texturată a acestui vin, care este accentuată de un finisaj clasic de piper alb gr.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Revista