Fasole verde italiană
Fasolea verde italiană este o garnitură mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 94 de calorii. Pentru 46 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână usturoi, ulei de măsline, condimente și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 60%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: fasole verde italiană, fasole verde italiană și fasole verde italiană.
Instrucțiuni
Gătiți fasolea verde la cuptorul cu microunde conform instrucțiunilor de pe ambalaj
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Se adauga usturoiul, condimentele italiene, fulgii de ardei rosu, un praf generos de sare si piper si se calesc 2 minute.
Adăugați fasolea verde, amestecați-le pentru a o îmbrăca în ulei și mai căleți încă 2 minute.