Fasole neagră și orz

Fasole neagră și orz
Fasole neagră și orz ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 147 calorii. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 24 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, ardei copți prăjiți îmbuteliați, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 56%. Încercați Fasole neagră și orz, Fasole Neagră Și Mazăre Verde Cu Orez Și Orz, și Salată De Mazăre Și Orz Cu Ochi Negri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într - o cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 3 minute. Se amestecă chimenul și următoarele 4 ingrediente; gatiti, amestecand constant, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
CeapăCeapă
3
Adăugați fasole, bulion și orz; aduceți la fierbere. Acoperiți; reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
FasoleFasole
BulionBulion
4
Adăugați ardei gras roșu; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Fluff cu o furculiță înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu

Echipamente

DificultateNormal
Gata În24 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista