Fasole lungă prăjită cu unt de ierburi
Fasolea lungă prăjită cu unt de plante ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 249 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de fasole obișnuită, suc de lămâie, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Vinete acidulate, fasole lungă și roșii Cherry cu arahide prăjite, Fasole Lungă Chinezească Glazurată (Sau Fasole Verde), și Fasole verde cu unt de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un procesor de alimente, rotiți usturoiul pentru a tăia fin.
Adăugați unt, muștar, pătrunjel, suc de lămâie, sare kosher și piper; se învârte până se omogenizează bine.
Transferați într-un castron.
Între timp, fierbeți un sfert de fasole la un moment dat într-o oală mare cu apă până când abia se înmoaie, aproximativ 3 minute. Folosind clești, transferați imediat fasolea în apă cu gheață și lăsați-o să se răcească, apoi transferați-o într-o strecurătoare pentru a se scurge.
Preîncălziți broiler cu 1 raft de 5 până la 6 in. de la căldură și un alt raft sub el. Ștergeți fasolea uscată, apoi aranjați-o pe lungime în 2 tigăi de copt cu margini. Dot fasole în fiecare tigaie cu aproximativ un sfert de unt.
Gatiti fasolea la cuptor 1 minut. Aruncați pentru a acoperi cu unt și schimbați pozițiile tigăilor. Gatiti pana cand boabele de top sunt vezicule si se rumenesc, 4 pana la 9 minute.
Scoateți tigaia superioară din cuptor, apoi fierbeți a doua tigaie în același mod.
Transferați fasolea într-un platou și presărați sare de mare grosieră.
Serviți cu untul rămas, dacă doriți.
Faceți înainte: pregătiți rețeta până la Pasul 2; răciți untul și fasolea etanș până la 1 zi.