Fasole cu sos de susan
Fasole cu sos de susan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 182 calorii, 12g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de fasole rece, usturoi, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Sos De Susan, Sos De Susan Roșu-Fierbinte, și Sos De Tofu De Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 6 până la 8 inci la foc mediu, combinați uleiul de salată și semințele de susan. Agitați tigaia des până când semințele sunt aurii, 3 până la 5 minute.
Adăugați ghimbir, usturoi și chili. Se amestecă, se scoate de pe foc și se lasă să se răcească aproximativ 2 minute.
Adăugați oțet de orez, sos de soia și zahăr și amestecați pentru a amesteca.
Se toarnă pansamentul peste fasole și se amestecă.