Farmer's Delight Chili

Farmer's Delight Chili
Farmer's Delight Chili ar putea fi doar rețeta fără lactate pe care o căutați. O porție conține 188 de calorii, 11 g de proteine și 1 g de grăsime. Pentru 1,07 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Funcționează bine ca un aperitiv destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, piper cayenne, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Caserola fermierului, Stratele fermierului și Micul dejun al fermierului.

Instrucțiuni

1
Pune bulgurul într-un castron mic; se amestecă în apă clocotită. Acoperiți și lăsați să stea timp de 30 de minute sau până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Gătiți și Serviți Amestecul De Budincă De VanilieGătiți și Serviți Amestecul De Budincă De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
(mai Mult Suc Dacă Lămâia Nu Este Foarte)(mai Mult Suc Dacă Lămâia Nu Este Foarte)
2
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită, ceapa și ardeiul verde la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă bulionul, fasolea, roșiile, sosul de roșii, apa și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti Zdrobiti Cu Aroma De Unt1-1/2 Cani De Biscuiti Zdrobiti Cu Aroma De Unt
1 Kilogram De Linguini, Gătiți Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj1 Kilogram De Linguini, Gătiți Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj
Muștar Galben, OpționalMuștar Galben, Opțional
1 Roșie Coaptă, Tăiată Cubulețe Mici1 Roșie Coaptă, Tăiată Cubulețe Mici
4 Până La 5 Linguri Bucăți De Slănină Adevărată4 Până La 5 Linguri Bucăți De Slănină Adevărată
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Spalat Si MediuSpalat Si Mediu
Gătiți și Serviți Amestecul De Budincă De VanilieGătiți și Serviți Amestecul De Budincă De Vanilie
(de Preferință Berkshire Crescut Natural)(de Preferință Berkshire Crescut Natural)
Ghimbir Murat, 1 Borcan Mic De SticlăGhimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare Feliat Subțire, Tăiat în Fâșii De 1/4 InchSalam Tare Feliat Subțire, Tăiat în Fâșii De 1/4 Inch
3
Scurgeți bulgurul; se amestecă în chili și se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Ardei IuteArdei Iute

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz și Grenache sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi și mai bine căldura. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista