Fajitas de vită cu sos de coriandru

Fajitas de vită cu sos de coriandru
Fajitas de vită cu sos de coriandru durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 329 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal Mexican. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sos de piper, salată verde și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este destul de bun. Încearcă Tigaie fajitas de pui cu sos cremos de coriandru Avocado lime, Tigaie fajitas de pui cu sos cremos de coriandru Avocado lime, și Kebaburi de vită în stil Indian cu sos de coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați 3 linguri de suc de lămâie, 2 linguri de ulei, cimbru și sos de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Adăugați carnea de vită; sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Se da la frigider cel putin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
3
Pentru sos, așezați iaurtul, coriandrul, jalapeno-ul și sucul de lămâie rămas într-un blender; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se transferă într-un castron mic; la frigider până la servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Periați ardeii verzi și ceapa cu uleiul rămas; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Scurgeți și aruncați marinada. Carnea de vită la grătar, neacoperită, la foc mediu-fierbinte timp de 6-7 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
8
Între timp, grătiți ardeii verzi și ceapa, neacoperite, la foc mediu-fierbinte timp de 5 minute pe fiecare parte sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Se taie în fâșii; lingura pe tortilla. Se acoperă cu carne de vită feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
10
Se servește cu sos de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
11
Garnisiți cu salată, roșii și măsline, dacă doriți. Îndoiți în lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros euro sunt alegeri excelente pentru Fajitas. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zinfandelic Amador County Old Vine Zinfandel. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Zinfandelic Județul Amador Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Zinfandelic Județul Amador Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Județul Amador produce un Zinfandel vechi de viță de vie îndrăzneț, cu fructe bogate, strălucitoareberry și cireș negru, completate de indicii de pământ și condimente care adaugă complexității sale.ZINFANDELIC este un tribut adus soiului unic de vin din California-Zinfandel. Este, de asemenea, un tribut adus mișcării și culturii din California din anii 1960 - Flower Power, Haight Ashbury, Summer Of Love, Rock & Roll etc. Eticheta amintește de afișele rock din epoca anilor șaizeci. Podgoriile zinfandel sunt situate la o altitudine mai mare în comitatul Amador din California, la poalele munților Sierra Nevada, cunoscuți și sub numele de Gold Country. Viile au fost cultivate în mod durabil din vițe vechi de aproximativ 40 de ani.Sau încercați Setul cadou Zinfandelic Groovy Duo
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate40
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista