(Exclusiv web) Runda 2: Ceapă umplută cu cartofi
(Exclusiv web) Runda 2: Ceapa umplută cu cartofi este o garnitură fără gluten. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 17 g de grăsimi și un total de 344 de calorii. Pentru 1,32 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână salată de cartofi, smântână, muștar maro picant și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 40%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: ceapă umplută cu cartofi, friptură rotundă și ceapă și friptură rotundă în stil bavarez cu ceapă roșie și tăiței.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F
Tăiați treimea de sus din fiecare ceapă și puneți-o deoparte; salvează topuri. Tăiați un X în 2/3 interioare din fiecare ceapă. Folosind o lingură îndepărtați 2/3 porțiune interioară de ceapă făcând un castron. Tăiați cubulețe partea interioară a fiecărei cepe, pe o masă de tăiat și lăsați deoparte.
Amestecați brânza mărunțită cu salata de cartofi într-un castron mic. Împărțiți uniform amestecul de cartofi în fiecare castron de ceapă și acoperiți cu blatul de ceapă rezervat.
Se pune pe o tava de copt si se coace timp de 20 de minute sau pana ce ceapa este frageda.
Aduceți o oală medie cu apă cu sare la fiert la foc mediu.
Adăugați cartofii și gătiți timp de 8 minute sau până când sunt ușor fragezi. Se strecoară, se pune într-un bol mare și se lasă să se răcească până se încălzește ușor.
În timp ce cartofii se gătesc, așezați grătarul sau tigaia pentru gătit direct la foc mediu.
Puneți ceapa pe grătarul uns cu ulei și gătiți timp de 4 minute.
Transferați pe o masă de tăiat și lăsați deoparte.
În bolul cu cartofii adăugați maioneza, smântâna, muștarul, usturoiul, sare și piper și amestecați ușor până se omogenizează bine și cartofii sunt acoperiți. Tăiați ceai pe grătar și amestecați în cartofi.
Serviți imediat sau păstrați acoperit la frigider până la 2 zile.