(Exclusiv web) Runda 2: Ceapă umplută cu cartofi

(Exclusiv web) Runda 2: Ceapă umplută cu cartofi
(Exclusiv web) Runda 2: Ceapa umplută cu cartofi este o garnitură fără gluten. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 17 g de grăsimi și un total de 344 de calorii. Pentru 1,32 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână salată de cartofi, smântână, muștar maro picant și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 40%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: ceapă umplută cu cartofi, friptură rotundă și ceapă și friptură rotundă în stil bavarez cu ceapă roșie și tăiței.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F
Echipamente pe care le vei folosi
16 Tulpini De Salsif, Decojite16 Tulpini De Salsif, Decojite
3
Tăiați treimea de sus din fiecare ceapă și puneți-o deoparte; salvează topuri. Tăiați un X în 2/3 interioare din fiecare ceapă. Folosind o lingură îndepărtați 2/3 porțiune interioară de ceapă făcând un castron. Tăiați cubulețe partea interioară a fiecărei cepe, pe o masă de tăiat și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Simplă Sau Cremă De Brânză Vegetală, Tăiată în BucățiCremă De Brânză Simplă Sau Cremă De Brânză Vegetală, Tăiată în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Mere De Tartă Tăiate Felii Subțiri (aproximativ 5 Mari)Mere De Tartă Tăiate Felii Subțiri (aproximativ 5 Mari)
4
Amestecați brânza mărunțită cu salata de cartofi într-un castron mic. Împărțiți uniform amestecul de cartofi în fiecare castron de ceapă și acoperiți cu blatul de ceapă rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză MărunțităBrânză Mărunțită
Salată De CartofiSalată De Cartofi
Ulei De Măsline Extravirgin De LămâieUlei De Măsline Extravirgin De Lămâie
Cremă De Brânză Simplă Sau Cremă De Brânză Vegetală, Tăiată în BucățiCremă De Brânză Simplă Sau Cremă De Brânză Vegetală, Tăiată în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Mere De Tartă Tăiate Felii Subțiri (aproximativ 5 Mari)Mere De Tartă Tăiate Felii Subțiri (aproximativ 5 Mari)
5
Se pune pe o tava de copt si se coace timp de 20 de minute sau pana ce ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Simplă Sau Cremă De Brânză Vegetală, Tăiată în BucățiCremă De Brânză Simplă Sau Cremă De Brânză Vegetală, Tăiată în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Roșii Prune Mici, Tăiate în 12 Felii2 Roșii Prune Mici, Tăiate în 12 Felii
16 Tulpini De Salsif, Decojite16 Tulpini De Salsif, Decojite
6
Aduceți o oală medie cu apă cu sare la fiert la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Ceară Proaspătă, Tăiată în Bucăți De 2 InciFasole De Ceară Proaspătă, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
3 Uncii De Eșalotă Tăiată Cubulețe3 Uncii De Eșalotă Tăiată Cubulețe
7
Adăugați cartofii și gătiți timp de 8 minute sau până când sunt ușor fragezi. Se strecoară, se pune într-un bol mare și se lasă să se răcească până se încălzește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin De LămâieUlei De Măsline Extravirgin De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Mere De Tartă Tăiate Felii Subțiri (aproximativ 5 Mari)Mere De Tartă Tăiate Felii Subțiri (aproximativ 5 Mari)
8
În timp ce cartofii se gătesc, așezați grătarul sau tigaia pentru gătit direct la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin De LămâieUlei De Măsline Extravirgin De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kg File De Somon Fără Piele (vezi Nota Bucătarului)1 Kg File De Somon Fără Piele (vezi Nota Bucătarului)
(recomandat: Pachet De Condimente Pentru Friptură Schilling)(recomandat: Pachet De Condimente Pentru Friptură Schilling)
9
Puneți ceapa pe grătarul uns cu ulei și gătiți timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă De Grosime, PrăjităPâine Albă De Grosime, Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Pachet De Condimente Pentru Friptură Schilling)(recomandat: Pachet De Condimente Pentru Friptură Schilling)
10
Transferați pe o masă de tăiat și lăsați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
În bolul cu cartofii adăugați maioneza, smântâna, muștarul, usturoiul, sare și piper și amestecați ușor până se omogenizează bine și cartofii sunt acoperiți. Tăiați ceai pe grătar și amestecați în cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scobitori Cu VolanteScobitori Cu Volante
Scobitori Cu VolaneScobitori Cu Volane
Despre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și FeliateDespre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Feliate
Pâine Albă De Grosime, PrăjităPâine Albă De Grosime, Prăjită
Ulei De Măsline Extravirgin De LămâieUlei De Măsline Extravirgin De Lămâie
1/2 Cană Spanac Proaspăt Feliat Subțire1/2 Cană Spanac Proaspăt Feliat Subțire
Muștar Galben, OpționalMuștar Galben, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mere De Tartă Tăiate Felii Subțiri (aproximativ 5 Mari)Mere De Tartă Tăiate Felii Subțiri (aproximativ 5 Mari)
12
Serviți imediat sau păstrați acoperit la frigider până la 2 zile.
DificultateMediu
Gata În32 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista