Excelent Venison Chili

Excelent Venison Chili
Dacă aveți aproximativ 10 minute de petrecut în bucătărie, spectaculosul Venison Chili ar putea fi o rețetă spectaculoasă fără lactate de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 2,25 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 364 de calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat american. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca fel principal la preț rezonabil. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, sos iute, fulgi de chili și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 73%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Excelent White Chicken Chili, Venison Chili și Venison Chili from the Land.

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz și Grenache sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi și mai bine căldura. Ai putea încerca Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Nu se pot solicita etichete specifice.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate36
Bucătăriiamerican
Revista