Evacuare Salată de Ton și Paste

Evacuare Salată de Ton și Paste
Salata de ton și paste de evacuare este o rețetă de pescuit cu 8 porții. O porție conține 365 de calorii, 18 g de proteine și 22 g de grăsimi. Pentru 85 de cenți per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită sare, paste rotelle, maioneză și ouă fierte. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 53%. Acest scor este bun. Încercați Salata Evacuation cu ton și paste, Salata cu paste și ton (Ensalada de Pasta y Atún) și Salata cu paste cu ton pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma Fără Semințe și Tăiate Cubulețe, Pentru Ornat, OpționalRoșii Roma Fără Semințe și Tăiate Cubulețe, Pentru Ornat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Așchii De Lemn De Hickory înmuiateAșchii De Lemn De Hickory înmuiate
2
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; se scurge si se raceste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Roșii Coapte Medii, Tăiate în Bucăți3 Roșii Coapte Medii, Tăiate în Bucăți
3
Într-un castron mare, combinați pastele, ouăle, brânza Cheddar cu ton, țelina, ceapa, ardeiul roșu prăjit și fasolea lima.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
1 Conserve De Porumb Alb (scurcat)1 Conserve De Porumb Alb (scurcat)
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
3 Cutii (7 Uncii Fiecare) Porumb Alb Sau Shoepeg, Scurs3 Cutii (7 Uncii Fiecare) Porumb Alb Sau Shoepeg, Scurs
12 Pachete (16 Uncii Fiecare) Mazăre Congelată, Dezghețată12 Pachete (16 Uncii Fiecare) Mazăre Congelată, Dezghețată
3 Roșii Coapte Medii, Tăiate în Bucăți3 Roșii Coapte Medii, Tăiate în Bucăți
1 Litru (32 Uncii) Lapte Integral, 1/4 Cană Rezervată1 Litru (32 Uncii) Lapte Integral, 1/4 Cană Rezervată
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Nuci De Pin Tocate1/2 Cana Nuci De Pin Tocate
4
Se amestecă maioneza, sucul de lămâie și boia de ardei. Asezonați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeura Proaspata Suplimentara, OptionalZmeura Proaspata Suplimentara, Optional
Scobitori Cu VolaneScobitori Cu Volane
1 Lingura Boia De Ardei Afumata (pimenton)1 Lingura Boia De Ardei Afumata (pimenton)
Borcan Felii De Ghimbir Murat, ScurseBorcan Felii De Ghimbir Murat, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 3 Uncii De Făină De PrăjiturăAproximativ 3 Uncii De Făină De Prăjitură
5
Se toarnă dressingul peste amestecul de paste și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Roșii Coapte Medii, Tăiate în Bucăți3 Roșii Coapte Medii, Tăiate în Bucăți

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Vinul rosé. Deși peștele este adesea asociat cu vin alb, peștele „mai cu carne” precum tonul poate merge absolut cu vin roșu. Un Rosé se va combina frumos, mai ales dacă tonul tău este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista