Enchiladas cu carne de vită cu usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21 g de proteine , 32 g de grăsimi și un total de 579 de calorii . Pentru 1,81 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână roșii conservate, bulion de vită, sos de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 47% , acest fel de mâncare este solid. Enchiladas cu carne de vită cu usturoi , Enchiladas cu carne de vită cu usturoi și Enchiladas cu carne de vită sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu 6-8 minute sau până când carnea de vită nu mai este roz, despărțind carnea de vită în firimituri; scurgere. Se amestecă făina și condimentele. Se amestecă roșiile; aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, acoperit, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Lorann Bucătărie Profesională®
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Preîncălziți cuptorul la 350°. Într-o cratiță, încălziți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Adăugați usturoiul; gătiți și amestecați 1 minut sau până când se înmoaie. Se amestecă făina până se omogenizează; se amestecă treptat în bulion. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă sosul de roșii și condimentele; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Portocala, Coaja
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Turnați 1-1/2 căni de sos într-un 13x9-in neuns. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Așezați aproximativ 1/4 cană amestec de carne de vită în afara centrului pe fiecare tortilla; acoperiți cu 1-2 linguri de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Sos De Afine, Pentru Servire
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
6
Rulați și puneți peste sos, cu cusătura în jos. Acoperiți cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Drajeuri Perle Albe
7
Coaceți, acoperit, 30-35 de minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru Servire
9
Coaceți, descoperit, cu 10-15 minute mai mult sau până când brânza se topește.
Mexicanul poate fi combinat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Ai putea încerca Vineyard Pinot Noir de la Clos Pegase Mitsuko. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Vineyard Pinot Noir al lui Clos Pegase Mitsuko
Pinot Noir 2012 are arome profunde ispititoare de cireșe roșii și negre și fructe de olallie, accentuate de ciuperci porcini uscate, ceai pu-erh, mirodenii dulci și fâșii de tămâie de biserică. Vinul este mătăsos și fără sudură în gură, echilibrând carnea cu aciditatea perfectă și o senzație în gură opulentă.