Elixir G Minty Limonade

Elixir G Minty Limonade
Ai nevoie de o băutură fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap? Elixir G Minty Lemonade ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 198 de calorii, 1 g de proteine și 0 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. Pentru 71 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită zahăr, ginger ale, coajă de lămâie și suc de lămâie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Cu un scor de lingură de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Elixirul Pandoran, Elixirul morcov-ghimbir și Elixirul de detoxifiere Senior Week sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, la foc mediu, combina zahărul, apa, Elixer G, iarbă de lămâie și coaja. Aduceți la fiert, amestecând des pentru a dizolva zahărul. Răciți apoi răciți. Când este gata de servire, strecurați siropul simplu și sucul de lămâie într-un ulcior de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
1/4 Cană Elixir G1/4 Cană Elixir G
Elixirul GElixirul G
Elixir GElixir G
1/4 Cană Elixir G1/4 Cană Elixir G
Echipamente pe care le vei folosi
Elixirul GElixirul G
2
Amestecați berea cu ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
3
Pune câteva cuburi de gheață în 4 pahare (16 uncii). Pune 1/4 cană de mentă în fiecare pahar, deasupra cu câteva cuburi de gheață și încurcă. Umpleți restul paharelor cu gheață și turnați amestecul de limonadă. Chug!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
LimonadăLimonadă
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Echipamente

DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista