Dulceata de cirese rubarba

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate în cutia dvs. de rețete, Dulceata de cireșe și rubarbă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 80 și costă 9 cenți per porție. O porție conține 28 de calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsimi . Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Mamei . Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți zahăr, gelatină de cireșe, umplutură de plăcintă cu cireșe și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Funcționează bine ca condiment. Cu un scor de 9% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Dulceata de rubarbă de cireșe Millionaire's , Dulceata de rubarbă de zmeură și Dulceata de rubarbă de zmeură .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați rubarba și zahărul; se lasa sa stea 1-1/2 ora, amestecand din cand in cand.
Se aduce la fierbere; gătiți, neacoperit, timp de 10 minute sau până când rubarba este fragedă.
Se ia de pe foc; se amestecă gelatina până se dizolvă. Se amestecă umplutura de plăcintă și se extrage dacă se dorește.
Transferați în borcane; misto. Acoperiți și păstrați la frigider până la 3 săptămâni.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Dip funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumantul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano]()
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.