Drăguț Party Punch

Drăguț Party Punch
Pretty Party Punch durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 142 de calorii. Pentru 19 cenți per porție, primești o băutură care servește 16. Această rețetă de la Taste of Home necesită amestec de cireșe kool-aid, ginger ale, apă și zahăr. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pretty Pink Punch, Pretty Petal Punch și Party Punch.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați zahărul, amestecul Kool-Aid și apa fierbinte până când zahărul se dizolvă. Se răcește la temperatura camerei. Chiar înainte de servire, combinați amestecul de băuturi răcoritoare, sifon de lămâie-lamaie și ginger ale într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
PunchPunch
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista