Dovlecei la grătar cu usturoi și unt de lămâie
Dovleceii la grătar cu usturoi și unt de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 141 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 64 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână unt, concentrat de suc de lămâie, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Dovlecei La Grătar Cu Usturoi Și Unt De Lămâie, Spatchcocked Curcan La Gratar Cu Unt De Salvie Baste, și Zucchini Cu Usturoi De Lămâie La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul (foc mediu). Scor partea tăiată a jumătăților de dovlecei în diagonală de aproximativ 1/4 inch adâncime la intervale de 1 inch. Topiți untul cu concentrat de suc de lămâie, condimente de lămâie-piper, pudră de usturoi, oregano și pudră de curry într-o cratiță mică și grea. Se condimentează cu sare și piper.
Ungeți untul condimentat pe partea tăiată a dovlecelului.
Așezați dovleceii pe grătar și gătiți până se carbonizează pe toate părțile și abia începe să se înmoaie, aproximativ 12 minute. Dacă doriți, aranjați dovleceii pe grătar, tăiați partea în sus și presărați cu brânză; închideți capacul grătarului și gătiți până când brânza se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Transferați dovleceii în platou.