Dovleac Dulce Crumble

Dovleac Dulce Crumble
Această rețetă servește 15. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 349 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Dacă aveți ghimbir cristalizat, nuci, amestec de prăjituri și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Gingered Berry Crumble, Gingered Caise-Mere Crumble, și Gingered dud-Orange Crumble cu pecan Crunch pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptorul de căldură la 350 F. Spray 13x9-inch tigaie cu spray de gătit. Într-un castron mare, cu mixer electric la viteză medie, bateți toate ingredientele de umplere până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Într-un castron mediu, amestecați ghimbirul cristalizat, amestecul de tort, nucile și untul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
Amestec De TortAmestec De Tort
NuciNuci
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Presărați uniform peste umplutură.
5
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până când blatul devine maro auriu. Se răcește cu cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Pentru a servi, tăiați în pătrate; așezați pe farfurii individuale de desert. Completați fiecare porție cu frișcă. Dacă doriți, presărați cu ghimbir cristalizat tocat suplimentar. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
FrișcăFrișcă
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții15
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista