Crown friptură de porc

Crown friptură de porc
Crown friptură de porc ar putea fi doar lactate gratuit rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 1302 calorii, 42G de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru 4,37 USD pe porție, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 9 mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, pui, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Crown friptură de porc cu mere și carne de porc umplutura si sos de cidru, Crown friptură de porc, și Crown friptură de porc.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Pentru carnea de porc: într-un castron mic, combinați usturoiul, rozmarinul, salvia și ardeiul roșu zdrobit cu 1/2 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Gât De PuiGât De Pui
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Presărați carnea de porc generos cu sare și periați ambele părți cu pasta de plante cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
(tub Mare)(tub Mare)
5
Ridicați raftul de porc în sus și ondulați-l astfel încât cele două capete să se întâlnească; asigurați-vă că partea groasă și cărnoasă a cărnii de porc este în interior. Asigurați friptura legând-o de două ori în jurul exteriorului fripturii cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
6
Așezați carnea de porc într-o tigaie mare, prevăzută cu o tavă pentru pizza și umpleți centrul cărnii de porc cu umplutura de pere și castane. (Vor fi resturi de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
7
Așezați umplutura rămasă într-un vas de copt și gătiți timp de 35 de minute la 350 de grade F.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1
Așezați usturoiul și legumele tăiate cubulețe în jurul cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
2
Adăugați jumătate din stocul de pui, vinul și frunzele de dafin în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Presărați totul cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
4
Acoperiți oasele de porc cu folie de aluminiu pentru a preveni arderea oaselor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De PorcOS De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Puneți carnea de porc la cuptor. Prăjiți până când carnea de porc începe să se rumenească, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Întoarceți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Prăjiți carnea de porc încă 2 1/2 ore, ungând carnea de porc ocazional. Rotiți carnea de porc de câteva ori în timpul gătitului. Dacă nivelul lichidului se reduce, înlocuiți-l cu stocul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
8
Când carnea de porc este gătită la o coacere adecvată - un termometru cu citire instantanee ar trebui să citească 140 până la 145 de grade F-scoateți - l din cuptor. Transferați cu grijă carnea de porc într-un platou de servire și acoperiți-o lejer cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Lăsați carnea de porc să se odihnească timp de 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
10
Aduceți sucurile de tigaie la fierbere. Gustați și re-condimentați dacă este necesar. Amestecați legumele, dacă doriți, pentru a crea un sos mai fin. De asemenea, îmi place să le las înăuntru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Scoateți sfoara. Scoateți umplutura și tăiați carnea de porc între oase pentru a crea cotlete. Se acoperă cu sos de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Înveliți o tigaie largă, dreaptă, cu ulei de măsline și adăugați slănina. Aduceți tigaia la foc mediu și lăsați slănina să se rumenească și să fie crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați țelina, ceapa și feniculul și condimentați cu sare. Gatiti legumele pana devin moi si foarte aromate, intre 8 si 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
4
Adăugați rozmarinul și usturoiul și gătiți încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
5
Aruncați castanele, merisoarele și perele și amestecați pentru a le combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
CastaneCastane
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
6
Adăugați vinul și lăsați-l să se reducă la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Puneți pâinea într-un castron mare de amestecare și adăugați amestecul de legume fierte la pâine. Se amestecă pentru a combina și a stinge pâinea cu jumătate din stoc. Folosiți-vă mâinile pentru a combina pâinea, legumele și stocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
8
Adăugați mai mult stoc când / dacă este necesar pentru a satura cu adevărat pâinea. Condimentează cu sare și gustă-l pentru a te asigura că este delicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
(tub Mare)(tub Mare)

Ingrediente

4Pere Anjou, decojite și tăiate în zaruri de 1/2 inciPere Anjou, decojite și tăiate în zaruri de 1/2 inci227Nuci de orice fel (tocate)bacon, tăiat în zaruri de 1/4 inchbacon, tăiat în zaruri de 1/4 inch23 linguri plus 1-1/2 lingurite unt, topit3 linguri plus 1-1/2 lingurite unt, topit3kgpâine fără crustă, aluat învechit sau pâine țărăneascăpâine fără crustă, aluat învechit sau pâine țărănească2antrenor pep clasificat 200-curentțelină, tăiată în zaruri de 1/4 inchțelină, tăiată în zaruri de 1/4 inch4antrenor pep clasificat 200-curentțelină, tăiată în zaruri de 1/4 inchțelină, tăiată în zaruri de 1/4 inch227Nuci de orice fel (tocate)castane decojite, tocate grosiercastane decojite, tocate grosier9606 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiristoc de pui, încălzitstoc de pui, încălzit2Ceapa galbena medie, tocata1t pudră de piper alb1t pudră de piper alb1(poate fi sau trece)ardei roșu zdrobitardei roșu zdrobit91Nuci de orice fel (tocate)afine uscateafine uscate4806 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirivin alb secvin alb sec0bulb de fenicul, tăiat în zaruri de 1/4 incibulb de fenicul, tăiat în zaruri de 1/4 inci1bulb de fenicul, tăiat în zaruri de 1/4 incibulb de fenicul, tăiat în zaruri de 1/4 inci1buchetrozmarin proaspăt, cules și tocat finrozmarin proaspăt, cules și tocat fin1buchetsalvie proaspătă, culeasă și tocată măruntsalvie proaspătă, culeasă și tocată mărunt3cuișoareusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit3cuișoareusturoi, zdrobit și tocat finusturoi, zdrobit și tocat fin4cuișoareusturoi, zdrobit și tocat finusturoi, zdrobit și tocat fin10Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare KosherSare Kosher1086 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin10Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin1Ceapa spaniolă, tăiată în zaruri de 1/4 inchCeapa spaniolă, tăiată în zaruri de 1/4 inch2Ceapa spaniolă, tăiată în zaruri de 1/4 inchCeapa spaniolă, tăiată în zaruri de 1/4 inch13antrenor pep clasificat 200-curentcoapsă de porc, membrană între oasele coastei tăiate pentru a permite porcului să se onduleze și să se ridicecoapsă de porc, membrană între oasele coastei tăiate pentru a permite porcului să se onduleze și să se ridice4crenguțerozmarin, cules și tocat finrozmarin, cules și tocat fin
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții10
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista