Supă De Orez Sălbatic

Supă De Orez Sălbatic
Rețeta Chowder de orez sălbatic poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. O porție conține 399 calorii, 25g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru 1,76 USD pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână fâșii de slănină, făină, orez și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Chowder de somon și orez sălbatic, Pudră de porumb cu orez sălbatic, și Chowder De Orez Sălbatic De Pui.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, gătiți slănina până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Îndepărtați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Scurgeți, rezervând 1 lingură de picături.
4
Se sotează ceapa în picături până se înmoaie. Se amestecă făina și sarea. Se amestecă treptat în apă și bulion. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
5
Se amestecă orezul sălbatic. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
6
Adăugați laptele, brânza, pătrunjelul și slănina; gatiti si amestecati pana se incalzeste si branza se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru pudră. Chowder poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau puteți merge acasă cu un Chardonnay bogat și untos. Un vin pe care l-ai putea încerca este Nature ' s Revenge Pet Nat ros Euro. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Răzbunarea naturii Pet Nat Rose
Răzbunarea naturii Pet Nat Rose
Note de zmeură și fructe de pădure sălbatice cu câteva indicii de grapefruit. După câteva minute, vinul va afișa câteva arome de clementină și piersici albe. Vinul este cu adevărat viu. Vinul este mătăsos și uscat care umple gura (nu există zahăr rezidual), dar fructuozitatea din palat tinde să te facă să gândești diferit – aciditatea este moderată, iar finalul merge pe indicii de gem de smochine cu o mică atingere de sare (ca o briză oceanică).
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Revista