Tort de ciocolată topită cu umplutură de unt de arahide
Dacă $1.72 pe portie se încadrează în bugetul dvs., tortul de ciocolată topită cu umplutură de unt de arahide ar putea fi un remarcabil vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 710 calorii. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sare, zahăr de cofetărie, unt de arahide cremos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Uimitor Tort Topit Cu Unt De Arahide-Ciocolată, Tort De Lavă Topită Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, și Tort De Lavă Topită Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Periați patru ramekine de 6 uncii cu unt topit. Într-un castron mic, bateți pudra de cacao cu 1 lingură de făină; pudrați ramekinele cu amestecul de cacao, atingând excesul.
Transferați ramekinele pe o foaie de copt robustă.
Într-o cratiță medie, topiți 1 băț de unt cu ciocolata la foc foarte mic, amestecând ocazional.
Lasă să se răcească ușor.
Într-un castron, amestecați untul de arahide cu 1 lingură de zahăr de cofetărie și restul de 1 lingură de unt.
Într-un castron, folosind un mixer electric, bateți zahărul granulat cu ouăle și sarea la viteză medie-mare până când este gros și galben pal, 3 minute. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați ciocolata topită până când nu rămân dungi. Îndoiți 1/4 cană de făină.
Puneți două treimi din aluat în ramekinele pregătite, apoi lingurați amestecul de unt de arahide deasupra. Acoperiți cu aluatul de ciocolată rămas.
Coaceți în centrul cuptorului timp de 16 minute, până când vârfurile sunt crăpate, dar centrele sunt încă ușor jiggly.
Transferați ramekinele într-un raft și lăsați să se răcească timp de 5 până la 8 minute.
Rulați vârful unui cuțit mic în jurul fiecărui tort pentru a slăbi. Inversați o farfurie mică peste fiecare tort și, folosind suporturi pentru oale, inversați din nou. Ridicați cu grijă ramekins. Pudrați prăjiturile calde cu zahăr de cofetărie și serviți imediat.