Dovleac Condiment Ciocolată Caldă

Dovleac Condiment Ciocolată Caldă
Nevoie de o băutură fără gluten, primară și vegetariană? Ciocolata fierbinte cu condimente de dovleac ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 224 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână dovleac, extract de vanillan, lapte non-lactat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi considerat la un preț rezonabil, costând în jur $1.09 pe portie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Bare de ovăz tăiate din Oțel cu condimente de dovleac cu glazură de ciocolată albă, Macarons umplute cu unt de dovleac cu Ganache de ciocolată neagră cu condimente de dovleac, și Fursecuri cu ciocolată cu dovleac și Brownies cu cheesecake cu condimente de dovleac.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele, cu excepția îndulcitorului în blender. Se amestecă la viteză medie până se omogenizează. Verificați dulceața și adăugați îndulcitor după gust; amestecați încă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
îndulcitorîndulcitor
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-o cratiță sau într-un recipient cu microunde și se încălzește, amestecând la intervale regulate, până la abur.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se toarnă în două căni și se servește.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista