Dooky Chase creveți Gumbo

Dooky Chase creveți Gumbo
Gumbo creveți Dooky Chase ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,76 USD pe porție. O porție conține 716 calorii, 53G de proteine, și 51G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, cârnați creoli, ulei de arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gumbo De Creveți, Gumbo De Creveți, și Gumbo De Creveți.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mic și adăugați făina pentru a face un roux, rumenindu-se până la auriu aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ceapa și gătiți la foc mic până când ceapa se ofilește aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Puneți creveții, cârnații, carnea de tocană și șunca într-o oală de 5 litri la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Se toarnă amestecul de ceapă peste ingrediente și se adaugă 3 litri de apă, aripile de pui, pulberea de file, boia și sarea. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 30 de minute sau până când bulionul atinge grosimea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Pulbere De FișierPulbere De Fișier
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
5
Adăugați stridiile, pătrunjelul, usturoiul și cimbru. Coborâți focul și gătiți până când creveții sunt roz, cu aproximativ 10 minute mai mult, înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care îl puteți încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista