Dip de crab și cremă de brânză

Dip de crab și cremă de brânză
Dacă aveți aproximativ 10 minute de petrecut în bucătărie, Dip-ul cu crab și brânză cremă ar putea fi o rețetă super fără lactate și pescatarian de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20 g de proteine, 35 g de grăsimi și un total de 576 de calorii. Această rețetă servește 3 și costă 5,38 USD per porție. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sare cușer, pâine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 66%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Dip de crab și brânză cremă, Dip de crab cu brânză și Dip de crab și cremă de brânză.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Într-un castron mediu, amestecați crema de brânză, maioneza, Worcestershire, sucul de lămâie, sherry, condimentele pentru fierbere de crabi, sare și piper. Încorporați carnea de crab și arpagicul. Acoperiți cu arpagic suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crab Se Fierbe CondimenteCrab Se Fierbe Condimente
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
CrabmeatCrabmeat
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Crabul poate fi asociat cu Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio. Crabul răcit are un gust grozav cu pinot grigio. Crabul cald (mai ales cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay unt sau un Riesling crocant cu fructe. Eighteen Miles Chardonnay cu o evaluare de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Optsprezece Miles Chardonnay
Optsprezece Miles Chardonnay
Vinicultorul Jessica Boone s-a uitat la cool Coasta Sonoma pentru acest Chardonnay luminos și complex. Fructele ușoare cu sâmbure, lămâia Meyer și mineralitatea atrăgătoare la nas se mențin pe un palat cremos echilibrat de aciditate vibrantă. Notele de vanilie și stejar dulce sporesc complexitatea vinului. Pentru vinurile din Eighteen Miles, Jessica Boone (de la Passalacqua Winery) atrage struguri din nouă denumiri distincte, toate pe o rază de optsprezece mile în jurul Healdsburg, CA. Vă rugăm să încercați și Eighteen Miles Cab, Zin, Pinot Noir și Petite Sirah.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții3
Scor De Sănătate20
Revista