Desert tropical curcubeu

Desert tropical curcubeu
Desertul Tropical Rainbow necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,64 USD per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine, 6 g de grăsimi și un total de 363 de calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și 30 de dietă. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de gelatină de căpșuni, gelatină de ananas, gelatină de lime și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu un scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Tropical Rainbow, Tropical Rainbow Legume „Orez” cu Ananas și Cocos Tahini și Rainbow Sherbet Dessert.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, dizolvați un pachet de gelatină de căpșuni în 3/4 de cană de apă clocotită. Se amestecă 3/4 cană apă rece. Împărțiți în 12 feluri de desert și dați la frigider până când se fixează sau turnați într-un 3-qt. matriță de gelatină acoperită cu spray de gătit și pune la frigider până se întărește, dar nu este fermă, 20-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită
Pachete Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțităPachete Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită
2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Căpșuni, împărțite2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Căpșuni, împărțite
Pachete Fiecare) Gelatina De Capsuni, ImpartitaPachete Fiecare) Gelatina De Capsuni, Impartita
Echipamente pe care le vei folosi
5 Căni De Apă Rece, împărțite5 Căni De Apă Rece, împărțite
2
Într-un castron mic, dizolvați pachetul rămas de gelatină de căpșuni în 1/2 cană de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adaugati 1/2 cana apa rece si putina 1/2 cana crema de nuca de cocos; se amestecă. Cu lingura peste primul strat. Răciți până se întărește, dar nu ferm, 20-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4
Repetați de șase ori, alternând straturile de gelatină simplă cu straturi de gelatină cremoasă. Răciți fiecare strat până când se fixează, dar nu ferm înainte de a pune stratul următor deasupra. Se da la frigider pentru 4 ore sau peste noapte. Se desface pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Revista