Desert tropical curcubeu
Desertul Tropical Rainbow necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,64 USD per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine, 6 g de grăsimi și un total de 363 de calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și 30 de dietă. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de gelatină de căpșuni, gelatină de ananas, gelatină de lime și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu un scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Tropical Rainbow, Tropical Rainbow Legume „Orez” cu Ananas și Cocos Tahini și Rainbow Sherbet Dessert.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați un pachet de gelatină de căpșuni în 3/4 de cană de apă clocotită. Se amestecă 3/4 cană apă rece. Împărțiți în 12 feluri de desert și dați la frigider până când se fixează sau turnați într-un 3-qt. matriță de gelatină acoperită cu spray de gătit și pune la frigider până se întărește, dar nu este fermă, 20-25 de minute.
Într-un castron mic, dizolvați pachetul rămas de gelatină de căpșuni în 1/2 cană de apă clocotită.
Adaugati 1/2 cana apa rece si putina 1/2 cana crema de nuca de cocos; se amestecă. Cu lingura peste primul strat. Răciți până se întărește, dar nu ferm, 20-25 de minute.
Repetați de șase ori, alternând straturile de gelatină simplă cu straturi de gelatină cremoasă. Răciți fiecare strat până când se fixează, dar nu ferm înainte de a pune stratul următor deasupra. Se da la frigider pentru 4 ore sau peste noapte. Se desface pe un platou de servire.