Desert Cu Patru Straturi

Desert Cu Patru Straturi
Desert cu patru straturi ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 239 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 555 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați lapte, topping cu bici rece, brânză philadelphia neufchatel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Desert Cu Strat De Lămâie, Desert Cu Patru Straturi Oreo, și Desert Punchbowl Cu 7 Straturi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă făina, nucile și margarina; apăsați pe fundul tigaiei de 13x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți 15 min. sau până se rumenesc ușor. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Bateți brânza neufchatel și zahărul cu mixerul până se omogenizează bine. Se amestecă în 1 cană bici rece; răspândit peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NeufchatelNeufchatel
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Bateți amestecurile de budincă și laptele cu biciul 2 min.; se întinde pe stratul de brânză cremă . Sus cu biciul rece rămas. Dați la frigider câteva ore sau până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Revista