Cârnați, ardei și ceapă Stoup

Cârnați, ardei și ceapă Stoup
Cârnați, ardei și ceapă Stoup ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 4.04 pe portie. O porție conține 853 calorii, 41G de proteine, și 64G de grăsime. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, frunze de busuioc, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cârnați, ardei și ceapă, Cârnați, ardei și ceapă, și Cârnați, Ardei Și Ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline extravirgin într-o tigaie adâncă, adăugați cârnați și rumeniți câteva minute, apoi adăugați usturoi, ardei, ceapă și gătiți până la moale, încă 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Deglazează tigaia cu puțin oțet, amestecă pe stoc și roșiile și reduce focul la foc mic, gătește încă 5 minute apoi amestecă pătrunjelul și busuiocul și servește cu brânză deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
DificultateNormal
Gata În27 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista