Câini De Porumb

Câini De Porumb
Câinii de porumb ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 4533 calorii, 11g de proteine, și 490g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.51 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei jalapeno, ulei de arahide, hot dog de vită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Câini de porumb Mini Jalapeno și mușcături de câini de porumb {fără gluten}, Pui De Porumb (Câini De Porumb), și Câini De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 8 seturi betisoarele, nu separat
Echipamente pe care le vei folosi
BetisoareleBetisoarele
3
Turnați uleiul într-o friteuză adâncă sau o oală mare și grea și încălziți la 375 grade F. Într-un bol mediu de amestecare, combinați făina de porumb, făina, sarea, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și ardeiul cayenne. Într-un castron separat, combinați jalapeno, porumb, ceapă și zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
Făină De PorumbFăină De Porumb
Ardei IuteArdei Iute
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
PorumbPorumb
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
FriteuzaFriteuza
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați ingredientele uscate la ingredientele umede dintr-o dată și amestecați doar de suficiente ori pentru a aduce aluatul împreună; ar trebui să existe bulgări. Puneți aluatul deoparte și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
5
Împrăștiați amidonul de porumb într-o tigaie uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
6
Rotiți fiecare hot dog în amidon de porumb și atingeți bine pentru a elimina orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Hot DogHot Dog
RolaRola
7
Transferați suficient aluat pentru a umple aproape un pahar mare de băut. Reumpleți paharul după cum este necesar.
8
Așezați fiecare hot dog pe bețișoare și scufundați rapid în și din aluat. Așezați imediat și cu atenție fiecare hot dog în ulei și gătiți până când acoperirea este maro aurie, aproximativ 4 până la 5 minute. Cu clești, scoateți la raft de răcire, și se lasă să se scurgă timp de 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hot DogHot Dog
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
BetisoareleBetisoarele
CleșteClește

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz

Hot Dog funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer, și vin de la Rosa. Un Gew Oktocrztraminer va fi grozav cu câinele dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, puteți opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de toppingurile dvs., un dry roscifixus funcționează aproape întotdeauna. Beciurile de stepă Dry Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Pivnițe De Stepă Riesling Uscat
Aromele de măr verde, tei, pere și cremă de vanilie duc la o senzație delicată de gură cu note minerale, măr, coajă de lămâie și aciditate crocantă.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista