Cuscus De Legume Tunisian De 25 De Minute

Cuscus De Legume Tunisian De 25 De Minute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cuscusul de legume Tunisian de 25 de Minute. Această rețetă vegană servește 6 și costă $1.8 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 352 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de roșii Rome, ardei gras, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare includ Salată De Cuscus Tunisian Cu Cârnați La Grătar, Curcan condimentat Tunisian cu cuscus de usturoi și sos Harissa, și Salsa Vegetală Tunisiană.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în oală mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Așezați ceapa, dovleceii, dovleceii galbeni și morcovul în oală și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa începe să se înmoaie și să devină translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă ardeii roșii și galbeni și ciupercile; gatiti inca 3 minute. Legumele ar trebui să fie în continuare ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Se toarnă bulionul de legume și se condimentează cu boia, cardamom, sare și coriandru. Aduceți amestecul la fierbere; reduceți căldura la minim. Se amestecă năutul și roșiile. Se toarnă încet cuscusul; se amestecă. Acoperiți vasul imediat și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Lăsați să stea, acoperit, timp de 5 minute. Puf de cuscus cu o furculiță. Cuscusul ar fi trebuit să absoarbă aproximativ jumătate din lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
5
Serviți la puțin mai cald decât temperatura camerei.
6
Garnisiți cu coajă de portocală și brânză rasă, boia și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
(23)(23)
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista