Cursoare Tartare de ton cu maioneză Wasabi
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da cursoare Tartare ton cu wasabi Mayo un try. Această rețetă servește 4 și costă 3,48 USD pe porție. O porție conține 583 calorii, 27G de proteine, și 28G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 27 de minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, pâine, castraveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 72%. Rețete similare sunt Cursoare Tartare de ton cu maioneză Wasabi, Ton ars cu maioneză de Wasabi, și Burgeri De Ton Cu Maioneză De Ghimbir Wasabi.
Instrucțiuni
Combinați 2 linguri de sos de soia și oțet într-un bol mediu.
Adăugați morcovul și castravetele; aruncați. Acoperiți și răciți 1 oră. Aruncă.
Scurgeți; puneți legumele deoparte.
Combinați maioneza, wasabi și sucul într-un bol mic, amestecând bine.
Preîncălziți broilerul la mare.
Tăiați fiecare felie de pâine într-un cerc de 3 inci folosind un tăietor rotund; rezervați resturi pentru o altă utilizare (cum ar fi pesmet sau crutoane). Înveliți ușor ambele părți ale rundelor de pâine cu spray de gătit.
Așezați rondele de pâine pe o foaie de copt într-un singur strat; se fierb 2 minute pe fiecare parte sau până se prăjesc. Se răcește pe un suport de sârmă.
Combinați restul de 1 lingură de sos de soia, arpagic, pastă de chile și ton într-un castron mare; amestecați ușor până la amestec.
Întindeți aproximativ 1/2 linguriță amestec de maioneză pe o parte a fiecărei runde de pâine; acoperiți fiecare cu 1 frunză de salată. Împărțiți amestecul de ton uniform între glisoare, adăugând aproximativ 2 linguri pe fiecare.
Tăiați fiecare jumătate de avocado în 8 felii.
Așezați 2 felii de avocado, 2 felii de castraveți și 2 felii de morcov pe fiecare glisor. Acoperiți fiecare glisor cu pâinea rămasă rotundă, acoperită cu maioneză în jos.
Serviți cu pene de var, dacă doriți.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegeri excelente pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb.
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul și taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
Maddalena Merlot offers aromas of ripe fruit and oak spice with hints of vanilla and anise. Ripe fruit flavors include bright plum and raspberry. Fruit flavors greet the palate and soft tannins frame the fresh texture that coats the mouth.