Rețeta Bengali Fish Curry (Doi Maach) ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 224 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $6.23 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, apă, băț de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi turmericul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort De Lămâie Umplut Cu Cireșe ca desert. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pește în stil Bengali în Curry de iaurt, Pește și praz în sos fierbinte de muștar (sorse Bata Diya Maach), și Curry de pui Bengali cu cartofi.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti amestecul de condimente, combinați primele 6 ingrediente într-o râșniță de condimente sau cafea; procesați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
2
Pentru a pregăti pește, combinați mahimahi, turmeric și 1/2 linguriță de sare într-un castron mare; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mahi Mahi
Turmeric
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați jumătate de pește; gatiti 5 minute sau pana cand pestele se rumeneste usor si se fulgi usor cand este testat cu furculita (nu gatiti prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
5
Scoateți din tigaie. Repetați procedura cu restul de pește și ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Pentru a pregăti sosul, adăugați ceapa în tigaie; saut 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați ghimbir, usturoi și frunze de dafin; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
8
Adăugați amestecul de condimente măcinate; gatiti 2 minute. Se amestecă apă, 1 linguriță sare și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Lemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)
9
Scoateți tigaia de pe foc; amestecați treptat iaurtul. Gatiti la foc mic 5 minute, amestecand constant. Întoarceți peștele și sucurile acumulate în tigaie. Gatiti la foc mic 5 minute sau doar pana se incalzeste. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.