Curry de năut-spanac cu sos de castraveți-iaurt

Curry de năut-spanac cu sos de castraveți-iaurt
Nevoie de o felul principal vegetarian? Curry de năut-spanac cu sos de castraveți-iaurt ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 433 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,19 USD pe porție. 176 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Un amestec de năut, curățat de castraveți, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Falafel de năut cu spanac cu sos de iaurt cu lămâie, Salată de năut și spanac cu sos de chimen și sos de iaurt, și Curry de năut cu iaurt.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Jules Taylor Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb înțepător. Oferă o coloană vertebrală uscată, dar este stratificată și cremoasă, cu aciditate moale și nuanțe de nuci. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.
DificultateNormal
Gata În26 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Revista