Curry Cheddar Grill

Curry Cheddar Grill
Curry Cheddar Grill este un fel principal Indian. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 646 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,17 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați pudră de curry, șuncă, maioneză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este destul de bun. Cum se face puiul la grătar pe aragaz (metoda ușoară a tigaiei la grătar), Sandvișuri cu Cheddar și fenicul la grătar cu maioneză Curry, și Cina în seara asta: sandvișuri cu Cheddar și fenicul la grătar cu maioneză Curry sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați maioneza, chutney-ul, pudra de curry și sarea; se amestecă varza. Pe șase felii de pâine, stratificați două felii de șuncă, o felie de brânză și 1/4 cană amestec de varză; se acoperă cu pâinea rămasă. Unt în afara fiecărui sandwich.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
(tub Mare)(tub Mare)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Într-o tigaie mare sau grătar, topiți 2-3 linguri de unt. Prăjiți sandvișurile în loturi până când pâinea se rumeneste ușor pe ambele părți, adăugând untul rămas atunci când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Riesling, Gruener Veltliner, Trandafir Spumant

Curry în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, Gruener Veltliner și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista