Cum să faci somon în pergament

Cum să faci somon în pergament
Cum să faci somon în pergament ar putea fi doar felul principal pe care îl cauți. Această rețetă servește 2 și costă 6,45 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57 g de proteine, 17 g de grăsimi și un total de 749 de calorii. Vă este adus de Allrecipes. 107 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sparanghel, cartofi, fileuri de somon tăiate în centru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, 30 de ani întregi și pescatariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 99%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare sunt Somon în pergament, Somon în pergament și Somon la cuptor.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Busuioc Proaspăt Mărunțit Fin, Pentru OrnatBusuioc Proaspăt Mărunțit Fin, Pentru Ornat
2
Luați două bucăți de hârtie de pergament, pliați în jumătate și tăiați un semicerc începând de la fiecare cută. Ar trebui să arate asemănător cu o formă de inimă atunci când sunt desfășurate. Ungeți fiecare bucată de pergament cu ulei de măsline pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Mușchi Mici De Porc (aproximativ 2 Lire în Total)2 Mușchi Mici De Porc (aproximativ 2 Lire în Total)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Tava De CoptUnt Nesarat, Pentru Tava De Copt
3
Puneti cartofii intr-o cratita si acoperiti cu apa cu sare; aduce la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1 Kilogram, 4 Uncii) De Cartofi Maro Hash Mărunțiți1 Pachet (1 Kilogram, 4 Uncii) De Cartofi Maro Hash Mărunțiți
Unt Nesarat, Taiat Cuburi (a Se Tine La Rece La Congelator)Unt Nesarat, Taiat Cuburi (a Se Tine La Rece La Congelator)
Echipamente pe care le vei folosi
2-1/2 Căni De Legume Din Amestec Din California2-1/2 Căni De Legume Din Amestec Din California
4
Scurgere.
5
Aduceți o oală cu apă ușor sărată la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesarat, Taiat Cuburi (a Se Tine La Rece La Congelator)Unt Nesarat, Taiat Cuburi (a Se Tine La Rece La Congelator)
Echipamente pe care le vei folosi
Imaginați-vă Bulion De LegumeImaginați-vă Bulion De Legume
6
Adăugați sparanghelul și gătiți descoperit până când se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Universală (aproximativ Sau După Cum Este Necesar Pentru A Crea Roux)Făină Universală (aproximativ Sau După Cum Este Necesar Pentru A Crea Roux)
7
Scurgeți într-o strecurătoare, apoi scufundați imediat în apă cu gheață timp de câteva minute până se răcește pentru a opri procesul de gătire. Odată ce sparanghelul este rece, se scurge bine și se pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Universală (aproximativ Sau După Cum Este Necesar Pentru A Crea Roux)Făină Universală (aproximativ Sau După Cum Este Necesar Pentru A Crea Roux)
Unt Nesarat, Taiat Cuburi (a Se Tine La Rece La Congelator)Unt Nesarat, Taiat Cuburi (a Se Tine La Rece La Congelator)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
8
Așezați 1 file de somon, jumătate de sparanghel și jumătate de cartofi în mijlocul unei părți a unei hârtie de pergament pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Făină Universală (aproximativ Sau După Cum Este Necesar Pentru A Crea Roux)Făină Universală (aproximativ Sau După Cum Este Necesar Pentru A Crea Roux)
1 Pachet (1 Kilogram, 4 Uncii) De Cartofi Maro Hash Mărunțiți1 Pachet (1 Kilogram, 4 Uncii) De Cartofi Maro Hash Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Tava De CoptUnt Nesarat, Pentru Tava De Copt
9
Se stropesc cu sare si piper si se stropesc cu ulei de masline extravirgin. Îndoiți cealaltă jumătate de cerc și sigilați marginea pergamentului făcând pliuri suprapuse în jurul marginii. La sfârșit, pliați ultima cută în direcția opusă restului pentru a vă asigura că se etanșează. Repetați cu a doua bucată de pergament pregătit și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Sălbatice Proaspete Amestecate, Shitakes, Stridii, Urechi De Lemn, Alegerea Dvs., Tulpinile Tăiate și Capacele Tăiate Felii SubțiriCiuperci Sălbatice Proaspete Amestecate, Shitakes, Stridii, Urechi De Lemn, Alegerea Dvs., Tulpinile Tăiate și Capacele Tăiate Felii Subțiri
Ulei De Măsline Extravirgin Sau Ulei Vegetal, 1 Rând De Tigaie într-un Flux LentUlei De Măsline Extravirgin Sau Ulei Vegetal, 1 Rând De Tigaie într-un Flux Lent
10
Așezați pungile pe o tavă de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Tava De CoptUnt Nesarat, Pentru Tava De Copt
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Busuioc Proaspăt Mărunțit Fin, Pentru OrnatBusuioc Proaspăt Mărunțit Fin, Pentru Ornat
12
Scoateți din cuptor și lăsați să stea timp de 5 minute înainte de a tăia pergamentul. Somonul se face cand se fulge usor cu o furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Busuioc Proaspăt Mărunțit Fin, Pentru OrnatBusuioc Proaspăt Mărunțit Fin, Pentru Ornat

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a alege alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten grozav al mâncărurilor cu unt, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile centrate pe ierburi sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul la grătar sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista