Crock Pot Lasagna (Ww)

Crock Pot Lasagna (Ww)
Crock Pot Lasagna (Ww) ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 437 calorii, 38g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați brânză ricotta parțial degresată, oregano, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 77 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Crock Pot Chowder De Porumb, Crock Pot fasole roșie și orez, și Crock Pot Peach Cobbler + VIDEO pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista