Creveți și sos brun cu piure de cartofi de casă

Creveți și sos brun cu piure de cartofi de casă
Nevoie de o sos fără gluten? Creveții și sosul brun cu piure de cartofi de casă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 312 calorii, 34G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 540 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Dacă aveți amidon de porumb, buchet de bucătărie, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Piure de cartofi cu sos de roșii, Sos de Hamburger și piure de cartofi, și Pui cu piure de cartofi și sos pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista