Rețeta de creveți Scampi cu anghinare și busuioc este gata în aproximativ 17 minute și este cu siguranță un super pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4. O porție conține 617 calorii, 52G de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $ 6.11 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți usturoi, busuioc, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Creveți Scampi cu anghinare, Creveți Scampi cu anghinare, și Scampi de creveți cu roșii uscate la soare și anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul și topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja
3
Adăugați vinul, sarea, fulgii de ardei roșu și ardeiul negru, după gust, și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Lăsați lichidul să se reducă la jumătate, aproximativ 2 minute.
5
Adăugați creveții și anghinarea și gătiți, amestecând ocazional, până când creveții sunt doar roz, 2 până la 4 minute. Se amestecă busuiocul. Condimentează cu sare și servește peste paste, orez sau cu pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Crustă
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi.
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o stea nouă, cu arome sexy de flori de portocale, care duc la varul cheie zesty și arome de mere bunicuță Smith, care te fac să te ridici. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj revigorant.
Ménage à Trois Limelight shines a spotlight on refreshing citrus flavors in the most dazzling way. Limelight is a new star with sexy orange blossom aromas that lead to zesty key lime and mouthwatering Granny Smith apple flavors that make you pucker up. A touch of honeysuckle sweetness and minerality balance the pronounced citrus notes before the curtains drop with a refreshingly crisp finish.