Creveți prăjiți cu lămâie și Ouzo

Creveți prăjiți cu lămâie și Ouzo
Creveții prăjiți cu lămâie și Ouzo sunt un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 224 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 10 minute. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, suc de lămâie, ouzo și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Midii prăjite în aluat Ouzo, Creveți ouzo vindecați cu sare, și Saganaki de mei grecesc cu creveți și Ouzo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mare, superficial, combinați ouzo, suc de lămâie și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
OuzoOuzo
2
Adăugați creveții și aruncați pentru a acoperi bine. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 1/2 ore sau până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Uscați creveții. Într-o tigaie mare, încălziți 1 1/2 linguri de ulei până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați jumătate din creveți și gătiți la foc mare, amestecând, până devin aurii și tocmai fierte, 2 minute. Se condimentează cu sare și se transferă într-un platou. Repetați cu uleiul rămas și creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Se servește fierbinte sau cald.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista