Creveți de cocos II

Creveți de cocos II
Creveți cu nucă de cocos II este o rețetă fără lactate și pescatariană, cu 6 porții. Acest fel principal are 1021 de calorii, 19 g de proteine și 88 g de grăsime per porție. Pentru 3,55 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită praf de copt, sare, făină și praf de curry. Această rețetă este pe placul a 63 de bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 58%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Laksa de nucă de cocos cu creveți (Supă cu tăiței cu nucă de cocos și curry cu creveți), Creveți de nucă de cocos cu prăjitor de aer cu dip de nucă de cocos și ananas și Creveți de nucă de cocos cu friteură cu ananas și dip de cocos.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o friteuză la 375 grade F (190 grade C). Într-un castron mic, amestecați împreună marmelada, hreanul și muștarul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
Portocala Buric Nedecojita, Tocata MaruntPortocala Buric Nedecojita, Tocata Marunt
1/2 Cană Spanac Proaspăt Feliat Subțire1/2 Cană Spanac Proaspăt Feliat Subțire
Rozmarin Suplimentar OptionalRozmarin Suplimentar Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapa Rosie Murata, Pentru DecorCeapa Rosie Murata, Pentru Decor
Pachete BAKER'S Semi-Dulce Pentru Copt Ciocolata, TopitaPachete BAKER'S Semi-Dulce Pentru Copt Ciocolata, Topita
2
Combinați 3/4 cană de făină, praful de copt, boia de ardei, praf de curry, sare și cayenne. Se amestecă berea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Halloween, OptionalBomboane De Halloween, Optional
Pudră De CurryPudră De Curry
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
2 Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat Sau 2 Linguri De Sos Iute Scotch Bonnet2 Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat Sau 2 Linguri De Sos Iute Scotch Bonnet
Sfaturi Pentru Produse De Patiserie – Rotund #3, Steaua #18, Floarea #107 și Frunza #67Sfaturi Pentru Produse De Patiserie – Rotund #3, Steaua #18, Floarea #107 și Frunza #67
BereBere
3/4 De Kilograme De Paste Pappardelle (panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Sunt Disponibile)3/4 De Kilograme De Paste Pappardelle (panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Sunt Disponibile)
3
Trageți creveții în 1/4 cană de făină, înmuiați în aluat de bere și rulați în nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 (7 Uncii) Pachet BAKER'S ANGEL FLAKE Nucă De Cocos, împărțit1 (7 Uncii) Pachet BAKER'S ANGEL FLAKE Nucă De Cocos, împărțit
CrevețiCreveți
Sfaturi Pentru Produse De Patiserie – Rotund #3, Steaua #18, Floarea #107 și Frunza #67Sfaturi Pentru Produse De Patiserie – Rotund #3, Steaua #18, Floarea #107 și Frunza #67
BereBere
1 Pachet (18 Uncii) Aluat De Prăjituri Cu Zahăr, înmuiat (recomandat: Pillsbury)1 Pachet (18 Uncii) Aluat De Prăjituri Cu Zahăr, înmuiat (recomandat: Pillsbury)
Pătrunjel Proaspăt Tocat și Mentă Proaspătă Tocată Suplimentară, OpționalPătrunjel Proaspăt Tocat și Mentă Proaspătă Tocată Suplimentară, Opțional
4
Prăjiți creveții în ulei încins până devin aurii pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Rozmarin Suplimentar OptionalRozmarin Suplimentar Optional
5
Scurgeți scurt și serviți cu sosul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca NV Ruinart, Vin. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 89 de dolari pe sticlă.
NV Ruinart , Vin
NV Ruinart , Vin
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista