Creveți Caramelizați Vietnamezi

Creveți Caramelizați Vietnamezi
Creveții caramelizați vietnamezi sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 30 de porții. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 53 calorii. 70 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare vietnameză. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de apă, creveți, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Tăiței Vietnamezi Cu Carne De Porc Caramelizată, Salată vietnameză caramelizată de porc și tăiței de orez, și Salată De Creveți Vietnamezi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sosul de pește, zahărul brun închis, fulgii de ardei roșu zdrobiți și apa într-un castron mediu și bateți până se dizolvă zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Sos De PeșteSos De Pește
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până când este moale și translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Adăugați usturoiul și gătiți încă câteva minute. Nu maro.Întoarceți focul la mediu-mare și adăugați creveții. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand crevetii sunt abia roz si inca translucizi in pete, cateva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
5
Adăugați amestecul de sos de pește, reduceți focul la mediu și fierbeți până când creveții sunt fierți, încă câteva minute. (Notă: sosul va fi subțire.) De pe foc, amestecați scallions și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Serviți imediat cu orez de iasomie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez De IasomieOrez De Iasomie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate2
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista