Creveți Cajun Michael cu Quinoa

Creveți Cajun Michael cu Quinoa
Rețeta creveților Cajun ai lui Michael cu Quinoa ar putea satisface pofta ta Creolă în jur 45 minute. O porție conține 161 calorii, 17g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $2.13 pe portie. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de grand total presupunând cămară bine aprovizionată, scallions, quinoa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până grand marnier ai putea urma acest curs principal cu Tort de trufe cu portocale cu ciocolată și Grand Marnier ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Caserola de creveți și Quinoa Cajun, Creveții și cuscusul Sicilian al lui Michael LoMonaco, și Quinoa picantă de pui Cajun pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista