Creveți Cajun
Rețeta de creveți Cajun este gata în aproximativ 34 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 23 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de amestec bloody mary, sos Worcestershire, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cajun creveți BLT, Creveți Cajun, și Frigarui De Creveti Cajun.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați amestecul Bloody Mary, sucul de lămâie, usturoiul, coriandrul tocat, sosul Worcestershire și Tabasco. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați creveții și aruncați ușor pentru a acoperi. Se acoperă și se dă la frigider pentru 30 minutes.To serviți, aranjați creveții pe un platou, garnisiți cu crenguțele de coriandru și însoțiți cu șervețele de cocktail și scobitori pentru o servire ușoară.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.