Cremă Sănătoasă Elvețiană Cu Nuci De Pin
Ciorba Elvețiană sănătoasă cu cremă cu nuci de pin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 99 calorii. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați nuci de pin, cremă de brânză, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Friptură de flanc cu cremă elvețiană și nuci de pin, Chard elvețian cu stafide și nuci de pin, și Chard elvețian cu nuci de pin și stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ciorba Elvețiană, ceapa și 1/2 cană de apă într-un vas mare. Se aduce la foc mic la foc mare, se reduce focul la mediu, se acoperă și se gătește, amestecând frecvent, până când ciorba este foarte fragedă, aproximativ 15 minute.
Între timp, combinați crema de brânză, nucșoara și 1/4 cană de apă într-o cratiță medie.
Se pune la foc mediu și se gătește, amestecând frecvent, până când brânza se topește și amestecul doar bule în jurul marginilor. Cu o lingură pliată, transferați ciorba în tigaie cu amestecul de brânză (lăsați orice exces de lichid în oală).
Se amestecă bine și se condimentează cu sare și piper.
Garnisiți cu nucile de pin.
Calorii: 100 grăsime: 6 grame grăsimi saturate: 2 grame proteine: 5 grame carbohidrați: 9 grame zahăr: 4 grame Fibre: 2 grame Colesterol: 10 miligrame Sodiu: 340 miligrame