Cremă De Brânză Piecrust
Crema de brânză Piecrust ar putea fi doar crusta pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 112 calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de margarină băț, brânză cremă cu 3 grăsimi mai puțin, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Arpagic Piecrust, Toate-Scop Lumina Piecrust, și Mere Coapte Cu Rodie-Cidru Cu Fâșii De Coajă De Zahăr.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron; bate bine la viteza medie a unui mixer până se omogenizează.
Adăugați laptele și gălbenușul de ou; bateți până se omogenizează bine. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată și nivelați cu un cuțit.
Adăugați făina, praful de copt și sarea în castron, amestecând până se omogenizează bine.
Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic rezistentă; acoperiți cu folie de plastic suplimentară. Se răcește timp de 15 minute.
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 11 inci.
Așezați aluatul în congelator 5 minute sau până când folia de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință.
Îndepărtați 1 foaie de folie de plastic și potriviți aluatul, cu folie de plastic în sus, într-o placă de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Scoateți foaia superioară de folie de plastic. Apăsați aluatul pe fundul și părțile laterale ale tigaiei. Ori marginile sub, și flaut. Umpleți și coaceți crusta conform instrucțiunilor rețetei.