Ciocolata Eclair Desert
Ciocolata Eclair desert necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 15 porții cu 182 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți unt, amestec instant de budincă de vanilie, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ciocolata Eclair Desert, Ciocolata Eclair Desert, și Ciocolata-Desert Icebox De La Icebox.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, aduceți apa și untul la fiert, amestecând constant până când untul se topește. Reduceți căldura la minim; adăugați făina. Se amestecă puternic cu o lingură de lemn până când amestecul lasă părțile laterale ale tigaiei și formează o bilă netedă.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare până când aluatul devine neted.
Se întinde într-un 13-in uns și presărat cu făină. x 9-in. tava de copt.
Coaceți la 400 de minute timp de 30 de minute sau până când sunt pufoase și aurii. Scoateți imediat din tigaie și tăiați pe jumătate orizontal. Se răcește complet.
Pentru umplere, bateți amestecul de budincă, laptele și crema de brânză într-un bol până se omogenizează. Chiar înainte de servire, așezați stratul eclair de jos pe un platou de servire; acoperiți cu umplutură. Înlocuiți stratul superior și stropiți cu sirop de ciocolată.