Crema de unt a mamei glazura

Crema de unt a mamei glazura
Glazura de unt a mamei ar putea fi doar glazura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 323 calorii, 1g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 37 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de unt, extract de vanillan, scurtare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 12%. Rețete similare includ Glazură De Unt De Vanilie Și Glazură De Brânză Cremă De Căpșuni, Glazura De Unt-Glazura Portocalie, și Glazură De Unt.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică amestecați făina și laptele și gătiți la foc mic până când formează o pastă netedă, fără bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se pune la frigider și se lasă să se răcească complet.
3
Cu un mixer electric bateți scurtarea, untul sau margarina și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în pasta de făină răcită și amestecați până se omogenizează. Se amestecă vanilia. Utilizați pentru a îngheța orice tort răcit. Face suficient pentru a îngheț un tort foaie 9x13 inch sau două 8 sau 9 prăjituri strat inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista