Crema de unt a mamei glazura
Glazura de unt a mamei ar putea fi doar glazura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 323 calorii, 1g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 37 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de unt, extract de vanillan, scurtare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 12%. Rețete similare includ Glazură De Unt De Vanilie Și Glazură De Brânză Cremă De Căpșuni, Glazura De Unt-Glazura Portocalie, și Glazură De Unt.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică amestecați făina și laptele și gătiți la foc mic până când formează o pastă netedă, fără bulgări.
Se pune la frigider și se lasă să se răcească complet.
Cu un mixer electric bateți scurtarea, untul sau margarina și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în pasta de făină răcită și amestecați până se omogenizează. Se amestecă vanilia. Utilizați pentru a îngheța orice tort răcit. Face suficient pentru a îngheț un tort foaie 9x13 inch sau două 8 sau 9 prăjituri strat inch.