Crab Hoppin ' John

Crab Hoppin ' John
Crab Hoppin ' John este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 245 calorii. Este perfect pentru Anul Nou. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de carne de crab, sos de sos fierbinte, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Rețete similare includ Hoppin ' John, Hoppin ' John, și Hoppin ' John.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele, cu excepția roșiei, într-un castron; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se servește cu felii de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista