Crab cremos și piper roșu răspândit
Crabul cremos și răspândirea piperului roșu necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 157 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 18. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 45 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Dacă aveți ardei gras, ceapă verde, biscuiți cu grăsimi reduse ritz și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 44%. Încercați Crab cremos și piper roșu răspândit, Crab cremos și piper roșu răspândit, și Brânză Crab fierbinte și piper roșu răspândit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rezervați 2 Linguri. ceapă.
Se amestecă ceapa rămasă cu toate ingredientele rămase, cu excepția biscuiților.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.